bellanyman.blogg.se

en liten blogg om mitt år i New York!

stranden

Kategori: Allmänt

På vår lediga dag så tog vi oss till stranden igen för att möta upp några från vår "klass" eller vad man nu ska kalla det. Det var jättetrevligt att få prata lite mer med dom för man har inte riktigt haft chansen att göra det så mycket i skolan när alla har så olika scheman. Det var jättefint väder idag också så det va skönt att få ligga på stranden och bada lite. De har ju ett nöjesfält som ligger precis bredvid stranden och vi är så sjukt sugna på att åka karuseller så nästa gång vi är lediga ska vi nog åka dit. Man får ju passa på nu så länge det är varmt och öppet. Det finns så sjuka karuseller där, så jag hoppas verkligen att det blir av.
När vi kom hem så pallrade vi oss äntligen iväg för att tvätta. Första gången på tre veckor, så det var verkligen på tiden för nu var det slut på träningskläder och bara två par trosor kvar. Vi har nog sagt i över en vecka att vi ska tvätta , men först idag blev det av. Men det va inte så jobbigt när vi väl gick iväg. Det kostade två dollar per maskin och 25 cent för att torktumla så det var helt okej. Haha men såhär jobbigt tyckte Josefin att det var att tvätta.
Så nu har vi haft vår lilla helg, och det räckte med en dag den här veckan för nu vill jag dansa igen!!

Kommentarer

  • Petra Nymans Dagbok säger:

    Vilket gäng! Hihi! Så härligt med en relax dag på stranden! Men nej inga konstiga karuseller! Ja eller hur är det tråkigt att tvätta! ;))) Puss o kram!
    Hoppas ni haft en bra dag! Var rädda om er! <3

    2013-08-12 | 22:31:18
    Bloggadress: http://petranyman.blogspot.com

Kommentera inlägget här: